White Lies met twee concerten in Nederland: 24 november in Martiniplaza in Groningen en 6 december in het Klokgebouw in Eindhoven

Ticketmaster

WHITE LIES DIT NAJAAR NAAR GRONINGEN EN EINDHOVEN

White Lies geeft dit najaar twee concerten in Nederland: Op donderdag 24 november in Martiniplaza in Groningen en op dinsdag 6 december in het Klokgebouw in Eindhoven.

De voorverkoop voor deze concerten begint aanstaande vrijdag 17 juni om 10.00 uur.

In januari van dit jaar gaf White Lies op Eurosonic in Groningen een exclusief optreden om hun album ‘Ritual’ te presenteren en in februari gaf de Britse indieband nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Zojuist sloten zij hun optreden op Pinkpop af.

De band heeft de afgelopen paar jaar hoge ogen gegooid met hun altijd strakke optredens op festivals en diverse podia en met de albums ‘To Lose My Life’ uit 2009 en ‘Ritual’ (2011).

White Lies heeft al een aantal grote hits gehad: de single ‘To Lose My Life’ uit 2009, maar ook de vierde single ‘Farewell to the Fairground’ van het eerste album. Van het tweede album hebben de nummers ‘Bigger Than Us’ en de huidige single ‘Holy Ghost’ ook succes.

De drie bandleden zijn vaak in het zwart gekleed en staan bekend om hun donkere teksten over angst en de dood. De band heeft zich genoemd naar de Engelse uitdrukking “a white lie”, wat zoveel betekent als een leugentje om bestwil. Muzikaal wordt White Lies vaak vergeleken met bands als Joy Division, Interpol en Editors.

WHITE LIES
+ support act

Donderdag 24 november 2011
Martiniplaza – Groningen
Dinsdag 6 december 2011
Klokgebouw – Eindhoven
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 17 juni om 10.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek