Concert van Celtic Woman op dinsdag 27 september in Vredenburg te Utrecht.

Ticketmaster

Op dinsdag 27 september geeft Celtic Woman een concert in Vredenburg in Utrecht.

De voorverkoop voor dit concert begint vrijdag 17 juni om 10.00 uur.

In vervolg op hun enorme succes in Amerika, Canada, Japan, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika komt de Ierse muziekgroep Celtic Woman in september weer terug naar Nederland. Celtic Woman combineert de talenten van vier jonge Ierse zangeressen en een violiste.

In 2008 was de Ierse muzieksensatie voor het eerst in Nederland te zien en nu zijn ze terug met een nieuwe live show. De nieuwe tour wordt de grootste productie tot dusver. Celtic Woman treedt op met een zeskoppige band en het Aontas koor met wie ze samen bewerkte versies van traditionele Ierse nummers, tijdloze klassiekers en hedendaagse hits brengen zoals: Jimmy Webb’s ‘The Moon’s a Harsh Mistress’, Billy Joel’s ‘Goodnight My Angel’, ‘Pie Jesu’ van Andrew Lloyd Weber, ‘Amazing Grace’, het Ierse ‘My Lagan Love’ en nieuwkomer ‘Níl Sé’n Lá’.

De wereldwijde fanbase van de schitterende vocalisten en hun verbluffende violist blijft groeien. Celtic Woman wordt door critici beschreven als een ‘betoverende concertervaring’.

Met 6 miljoen verkochte CD’s en DVD’s, 3 gouden en platinum albums, en meer dan 1,2 miljoen verkochte concertkaarten heeft dit unieke collectief in vijf jaar tijd de weg naar het succes gevonden.

Vanaf 20 juni zullen de CD en DVD ‘Songs From the Heart’ ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

CELTIC WOMAN
Songs from the Heart – Live in Concert

Dinsdag 27 september
Vredenburg Leidsche Rijn – Utrecht
Entree: € 49, € 55 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

De kaartverkoop start op vrijdag 17 juni om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek