Concert van Flogging Molly op zaterdag 12 november in het Klokgebouw te Eindhoven

Ticketmaster

Met een mengeling van punkrock en Ierse folk is het op zaterdag 12 november feest in Eindhoven, vanaf het moment dat Flogging Molly daar de bühne van het Klokgebouw beklimt.

De voorverkoop voor het concert van Flogging Molly begint aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

De afgelopen jaren heeft Flogging Molly een stevige basis neergezet in Nederland, zowel qua fanbase als aantal succesvolle shows. Eerder stond de band op Fields of Rock, Mundial, Nirwana’s Tuinfeest, Paaspop, Pinkpop, in Paradiso, Melkweg, Lucky en dit jaar wordt behalve Klokgebouw Eindhoven ook Lowlands nog aangedaan. Flogging Molly is geïnspireerd door The Pogues, maar er zijn in de muziek ook duidelijk overeenkomsten hoorbaar met land- en tijdgenoten Dropkick Murphys. Alle bandleden van Flogging Molly zijn woonachtig in Los Angeles, maar zanger en oprichter Dave King is een geboren Ier en dat laat hij dan ook graag doorschemeren. Dat Flogging Molly behalve een groot feestgehalte een flinke dosis rebellie bezit, bewijzen de bandleden ook weer op het laatste album ‘Speed of Darkness’. Of je nu een hart onder de riem nodig hebt of gewoon een avond alle remmen los wil gooien, in Eindhoven kan het. Op zaterdag 12 november 2011, onder leiding van Flogging Molly.

Flogging Molly + support act

Zaterdag 12 november 2011
Klokgebouw, Eindhoven
Entree: € 34,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor het concert van Flogging Molly start aanstaande vrijdag 24 juni, om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek