Concert van The Kooks op maandag 7 november in de Heineken Music Hall (HMH) te Amsterdam

Ticketmaster

Op maandag 7 november geven The Kooks een concert in de Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam.

De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

De Engelse band The Kooks is één van de beste succesverhalen in de popmuziek van de afgelopen vijf jaar. De groep breekt door met hits als ‘Naive’ en ‘She Moves in Her Own Way’ van het album ‘Inside in/Inside Out’ uit 2006. In 2008 volgt het tweede album ‘Konk’ met succesnummers ‘Always Where I Need To Be’, ‘Shine On’ en ‘Do You Wanna’.

De band, met zanger Luke Pritchard als onmiskenbare blikvanger van de groep, speelde vanaf 2006 in Nederland onder meer op Parkpop, Lowlands en Pinkpop. In 2008 stonden ze op Rock Werchter en in een bomvolle Alpha op Lowlands. Op 9 juni gaven The Kooks nog een razendsnel uitverkocht concert in Paradiso.

Hun derde album ‘Junk of the Heart’ komt uit op 12 september en is opgenomen in de Sound Factory Studio’s te LA en de Sarm Studio’s te Londen. Het album is geproduceerd door Tony Hoffer (Beck, Air, Belle & Sebastian). Ook dit album bevat typische popnummers met catchy hooks waar The Kooks bekend om staan.

3FM Presents

THE KOOKS
+ support act

Maandag 7 november 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek