Alice Cooper op 23 oktober in Silverdome, Zoetermeer – vvk vanaf zaterdag

Ticketmaster

Cultuurpodium Boerderij presenteert zondag 23 oktober Alice Cooper in de Zoetermeerse Silverdome! In het kader van de ‘No More Mr. Nice Tour’ geeft hij hier een eenmalig Nederlands concert. De voorverkoop loopt via Ticketservice en start zaterdag 2 juli om 10 uur.Via Boerderij

Alice Cooper mag gerust één van de grondleggers genoemd worden van het genre glamrock. Zijn theatrale rockshows bewijzen dat hardrock hand-in-hand kan gaan met waanzinnig entertainment.

Met de Alice Cooper Group scoorde hij de monsterhit ‘School’s Out’. Eind jaren ’80 had hij een solohit met ‘Poison’. Daarnaast kregen songs als ‘No More Mr. Nice Guy’, ‘Billion Dollar Babies’ en ‘I’m Eighteen’ wereldwijde bekendheid.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek