Concert Rammstein ‘MADE IN GERMANY 1995 – 2011 LIVE’ op zondag 4 maart 2012 in de Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Op zondag 4 maart 2012 komt Rammstein voor een concert naar de Rotterdamse Ahoy.

De voorverkoop voor het concert van Rammstein begint volgende week vrijdag 8 juli om 10.00 uur.  Let op: maximaal vier kaarten per persoon.  

Op 6 november trapt Rammstein hun nieuwe uitgebreide Europese tour af in Bratislava en via onder andere Boedapast, Praag, München, Berlijn, Riga, Moskou, Stockholm, Londen en Dublin dendert de tanzmetaltrein op zondag 4 maart 2012 Rotterdam binnen. Met een compleet nieuwe show en vergezeld door hun grootste hits brengt Rammstein hun 16-jarige bestaan live naar het podium. Het belooft uiteraard een waar spektakel te worden. Parallel aan de tour brengt Rammstein ‘Made In Germany 1995 – 2011’ ook uit op plaat, met daarop de twintig beste nummers van de band, inclusief één nieuwe track. Ook de gehele video catalogus van Rammstein verschijnt dan op CD/DVD, voor het eerst.

3FM Presents
RAMMSTEIN – ‘MADE IN GERMANY 1995 – 2011 LIVE’
+ Support act

Zondag 4 maart 2012
Ahoy, Rotterdam
Entree: € 70,40 (inclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor het concert van Rammstein start volgende week vrijdag 8 juli, om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek