Curaçao North Sea Jazz festival met voorafgaand een concert van Trijntje Oosterhuis in Hotel Avila

Ticketmaster

Terwijl in Ahoy de voorbereidingen bezig zijn voor het North Sea Jazz festival, is zojuist bekend gemaakt dat Trijntje Oosterhuis op dinsdag 30 augustus a.s. een concert geeft in Hotel Avila voorafgaand aan het Curaçao North Sea Jazz festival. Het gehele eiland staat de week voorafgaand aan het festival al in het teken van North Sea Jazz en viert dat met meerdere losse concerten waar dit er een van is. Trijntje Oosterhuis heeft na Total Touch een succesvolle solo carrière waarin zij ondermeer zong met Queen, Andrea Bocelli, Burt Bacharach, Solomon Burke, Jean ‘Toots’ Thielemans, Marco Borsato en Lionel Richie. Kaartverkoop: http://www.curacaonorthseajazz.com/

In zeer korte tijd heeft Trijntje Oosterhuis drie albums uitgebracht die alle drie qua aantallen minstens de gouden status hebben bereikt. Trijntje hoefde niet lang na te denken over deze uitnodiging: “Curaçao is een heerlijk eiland waar ik graag verblijf. North Sea Jazz Curaçao met Stevie Wonder kan en wil ik natuurlijk echt niet missen!” De tweede editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2011. Gedurende de twee festivaldagen treedt een breed scala aan artiesten op waaronder Stevie Wonder, Sting, Earth Wind & Fire en Juan Luis Guerra.
Trijntje maakt tijdens haar concert samen met haar fantastische band een muzikale reis door haar hele carrière, waarbij al haar grootste hits voorbij zullen komen. Van Total Touch, haar Burt Bacharach-repertoire, Nederlandse hits, maar bijvoorbeeld ook nummers van haar laatste album ‘Sundays in New York’. Een zeer bijzondere combinatie van jazz, soul, funk & pop!
Het voorprogramma tijdens deze avond is in handen van pianist Gino Coelho, die samen met trompettist Igort Rivas (voorheen Buena Vista Social Club) een indrukwekkend sfeer zal neerzetten op het idyllische Octagon plein van het Avila hotel.
CURAÇAO NORTH SEA JAZZ FESTIVAL
vrijdag 2 & zaterdag 3 September 2011, World Trade Center, Piscadera Bay.
maandag 29 augustus Los Van Van – Brionplein Willemstad
dinsdag 30 augustus Trijnje Oosterhuis – Avila Hotel
donderdag 31 augustus Eliane Elias – Brakkeput Mei Mei

Voor meer informatie en kaartverkoop: http://www.curacaonorthseajazz.com/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek