Concert Beady Eye op dinsdag 18 oktober in de Heineken Music Hall te Amsterdam

Ticketmaster

Na het concert in Paradiso dat in een mum van tijd uitverkocht raakte komt Beady Eye dit jaar opnieuw naar Nederland. Op dinsdag 18 oktober geeft Beady Eye een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

De Britse rockband Beady Eye, bestaande uit Liam Gallagher, Gem Archer, Andy Bell en Chris Sharrock, is eind 2009 ontstaan nadat Noel Gallagher uit het succesvolle Oasis stapte. In februari van dit jaar kwam hun debuutalbum ‘ Different Gear, Still Speeding’ uit met daarop de eerste single ‘The Roller’. Voorafgaand aan de release van het album gaf de band de fans alvast een voorproefje door het nummer ‘Bring The Light’ via de website aan te bieden. In 24 uur tijd was het nummer meer dan 350.000 keer gedownload. Het album is geproduceerd door Steve Lillywhite (U2, Morrissey).  
Deze zomer doet Beady Eye diverse festivals aan. Zo gaven ze onlangs een optreden op Rock Werchter, staan er diverse optredens in de UK gepland en zijn ze in augustus ook nog op Lowlands te zien.

BEADY EYE

Dinsdag 18 oktober 2011 
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: €39,60 (inclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur

Ticketmaster