Nightmare op 3 december 2011 in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Eén van de jaarlijkse hoogtepunten in de Hardcore scene is ongetwijfeld Nightmare. Ook dit jaar zal Ahoy Rotterdam het decor vormen voor een Europese intocht van de ware hardcore liefhebber op 3 december 2011

THE GLOBAL HARDCORE GATHERING
Het thema voor de aankomende editie is ‘The Global Hardcore Gathering’. Hardcore is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en is anno 2011 niet meer weg te denken als toonaangevende underground stroming.

Naast de Present (Mainstage) en Early area heeft Nightmare op 3 december een uitgebreide Chill en Fun area, zodat je tussen de sets door even bij kunt komen van al het muzikale geweld. Ook aan de Chill en Fun area zal veel aandacht besteed worden waarbij het thema goed tot zijn recht zal komen.

VIP
Een aanvulling op vorige edities is dit keer een VIP deck. Vanaf het VIP deck heb je een geweldig uitzicht op de Mainstage en daarnaast heb je als VIP de volgende voordelen: aparte VIP ingang (geen wachtrijen), een gratis T-shirt, een aparte bar / toilet, gratis Lockerbox en een exclusief welkomstdrankje. Er zullen slechts 150 VIP tickets a € 75,- in de verkoop gaan.

LINE UP
De line up van Nightmare staat zoals altijd als een huis! Eén van de hoogtepunten van het ‘The Global Hardcore Gathering’ wordt in ieder geval de viering van ‘10 Years Offensive’. Dit populaire label van ‘The Godfather of Hardcore’ , Paul Elstak, zal met een speciaal samengestelde set van twee uur bewijzen waarom Rotterdam nog steeds de hardcore capital van de wereld is.

Locatie: Hal 1 Organisatie: UDC Events
Aanvangstijden: 22.00 – 07.00 uur Website: www.nightmare.nl
Prijzen: € 45,- excl. fee
Start kaartverkoop: maandag 11 juli 2011
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek