Prince vanavond (maandag 25 juli) opnieuw in de Melkweg, Amsterdam

Ticketmaster

Na het verrassingsconcert van Prince gisterenavond in de Melkweg (Amsterdam), zal Prince vanavond nog eens optreden in dezelfde venue te Amsterdam. Meer info en voorverkoop info is nog niet bekend. Voor het concert van gisteren kon je alleen kaarten aan de deur kopen. A 100 euro.
Zoals gezegd: voor vanavond is er nog geen verdere info bekend. We houden je op de hoogte zodra we meer horen!

Update: Kaartverkoop start vanavond een uur voor aanvang van het concert. Kaarten alleen aan de deur van de Melkweg, maximaal 1 per persoon, betaling uitsluitend in cash. Aanvangstijd is nog onbekend.
Update 2: Kaartverkoop begint vanavond om 22u30! De show begint rond middernacht.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek