Wicked de musical in AFAS Circustheater, Den Haag / Scheveningen

Ticketmaster

Slechts 365 dagen in Nederland. Don’t miss it, get Wicked! Dit najaar betovert WICKED Nederland. WICKED vertelt het weergaloze verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de blonde, populaire en stijlvolle Glinda en de groene, onbegrepen en strijdlustige Elphaba. WICKED, de hitmusical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. Met onder anderen Chantal Janzen, Jim Bakkum, Willemijn Verkaik, Bill van Dijk en Pamela Teves.

Kaartverkoop is begonnen. Koop je kaarten via de Officiële verkoper.

Vanaf de première op Broadway in oktober 2003, is WICKED wereldwijd al door meer dan 27 miljoen mensen bezocht. De musical werd bekroond met onder andere 3 Tony Awards, 6 Drama Desk Awards en 4 Outer Critics Circle Awards. WICKED evenaart op Broadway het enorme succes van The Lion King. Gezien dit succes werd besloten om WICKED ook naar Chicago, Los Angeles, Engeland, Australië, Japan en Duitsland te brengen. Joop van den Ende Theaterproducties is er dan ook trots op één van de grootste musicalhits ter wereld naar Nederland te halen. LET’S GET WICKED!

De wereldhit WICKED gaat op 6 november 2011 in première in het AFAS Circustheater in Den Haag.
Van 26 t/m 30 oktober zijn er try-outs (waarvoor ook kaarten te koop zijn).
Daarna zijn er voorpremieres van 1 t/m 5 november (ook kaartjes te koop).

Na de premiere op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tevens matinee voorstellingen op zaterdag en zondag.
Allen in het AFAS Circustheater, Scheveningen (bij Den Haag).
Kaarten vanaf 25 euro. Er zijn Platinum seats, Golden seats, 1e rang, 2e rang, 3e rang, 4e rang, 5e rang kaarten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek