X-Qlusive Italy op 1 oktober 2011 naar Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

X-Qlusive Italy keert na negen jaar weer terug in de Heineken Music Hall! Kaarten koop je via Q-dance. Kaartverkoop begint a.s. vrijdag 29 juli om 23u59.

Negen jaar geleden, op 26 oktober 2002, vond de eerste editie van X-Qlusive in de Heineken Music Hall plaats – X-Qlusive Italy wel te verstaan. Onder aanvoering van Technoboy liet een batterij aan Italiaanse artiesten het Nederlandse publiek kennis maken met hun pittige sound. Sindsdien zijn de Italianen niet meer weg te denken uit de Nederlandse hardstyle scene. Nu, negen jaar later, is er veel veranderd. De hoogste tijd voor een opfris cursus Italiaans, aldus Q-dance.

Op 1 oktober 2011 keert X-Qlusive Italy weer terug in de Heineken Music Hall. Tussen 21:30 en 07:00u is de Heineken Music Hall het domein van alles wat Italiaans is en hardstyle ademt. In deze stoomcursus Italiaans slaat Q-dance je om de oren met alle Italiaanse stereotypen: mooie vrouwen, snelle wagens, corrupte premiers en dampende pasta’s. Proef hier alvast een puntje van onze pizza.

De kaartverkoop voor X-Qlusive Italy start op 29 juli 23u59 op Q-dance.nl. Houdt Q-dance.nl of de social media in de gaten voor meer updates omtrent X-Qlusive Italy.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek