Concert Feist op 15 oktober in Carre, Amsterdam – kaarten vanaf vrijdag

Ticketmaster

Op zaterdag 15 oktober geeft de Candadese singer/songwriter Feist een concert in Carré in Amsterdam. De voorverkoop van dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Livenation.

Feist breekt in haar thuisland door met haar tweede album ‘Let it Die’ waarmee ze twee Juno Awards voor Best New Artist en Best Alternative Rock Album wint. Haar wereldwijde doorbraak volgt met de opvolger ‘The Reminder’. Hier op staan ondermeer de nummers ‘My Moon My Man’, ‘Brandy Alexander’ en ‘1234’, dat zeer bekend wordt dankzij een reclamespotje voor de iPod Nano. Ook staat op dit album ‘Limit To Your Love’ dat eerder jaar in de uitvoering van James Blake een hit werd.
In oktober verschijnt haar nieuwe album ‘Metals’. Op dit album dat 12 liedjes telt, wordt Feist bijgestaan door een muzikale partners met wie zij al vaker werkte, Gonzales en Mocky en de producer Valgeir Sigurðsson. Feist speelde voor het laatst in Nederland in 2008 in een uitverkocht Paradiso.
FEIST
Zaterdag 15 oktober 2011
Carré – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande vrijdagdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek