Reggae: Cocoa Tea & Marcia Griffith op 10 december in de Oosterpoort, Groningen – vvk zaterdag

Ticketmaster

Wie? Cocoa Tea & Marcia Griffith
Wanneer? 10 december 2011
Waar? De Oosterpoort, Groningen
Kaarten? Te koop vanaf a.s. zaterdag 13 augustus 2011
Meer info? De Oosterpoort

Recentelijk scoorde Cocoa Tea een YouTube hit met ‘Barack Obama’, maar dit is slechts een van de succesvolle platen van de routinier. Al meer dan 35 jaar maakt de zoetgevooisde roots- en dancehallzanger tientallen singles, albums en samenwerkingsverbanden. Over routiniers gesproken. Marcia Griffiths is samen met Hortense Ellis het enige vrouwelijke element in de ska/rocksteady en reggae van de jaren zestig. Deze combinatie beloofd een avond vol gevarrieerde reggae en dancehall te worden. Kortom een perfect concert om de donkere decembermaand door te komen.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek