CCC Inc. op 16 december in De Voorste Venne, Drunen

Ticketmaster

Wie? CCC Inc.
Waar? De Voorste Venne, Drunen
Wanneer? op 16 december
Kaarten? Koop je hier via de officiële verkoper Trioticket

In 1967 begon CCC Inc., een vriendenclub, haar bestaan als cult-band, legendarisch vanwege de weergaloze live-concerten. CCC Inc. speelde op Pinkpop, Kralingen, Lowlands, en als huisorkest van Paradiso en de Melkweg. Nadat de band in ’74 was gestopt met toeren volgde ieder zijn eigen spoor. Ernst Jansz richtte Doe Maar op. Huib Schreurs werd directeur van Paradiso en Jaap van Beusekom directeur van Stichting Popmuziek Nederland. Joost Belinfante richtte zich op muziektheater. Al die tijd bleef CCC Inc. muziek maken. Met elkaar, voor de lol, en af en toe een enkel concert. En nu toert CCC Inc. weer! Gerijpt en verdiept en aangevuld met Doe Maar-gitarist Jan Hendriks bloeit de muziek als nooit tevoren, zijn de samenzangen scherper dan ooit en spat het plezier van het podium.

Koop hier je kaartjes via de officiële verkoper Trioticket

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek