Batman Live op 10 en 11 december in Ahoy, Rotterdam – kaartjes vanaf 20 augustus

Ticketmaster

De bekendste superheld ter wereld komt naar Rotterdam! In een live action avontuur vol adembenemende stunts en spectaculaire acrobatiek. De miljoenenproductie Batman Live is op zaterdag 10 en zondag 11 december te zien en te beleven in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop voor deze shows start aanstaande zaterdag 20 augustus om 10.00 uur via www.livenation.nl

Warner Bros. Consumer Products (WBCP), DC Entertainment (DCE), Nick Grace van Water Lane Productions Ltd (WLP) en Live Nation kondigen met trots Batman Live – World Arena Tour aan. De tournee van deze unieke live show is in de zomer van start gegaan in het Verenigd Koninkrijk en heeft tot nu toe alleen maar lovende recensies gekregen. Batman Live komt dit najaar naar de rest van Europa, om vervolgens in de zomer van 2012 Noord-Amerika aan te doen.
Batman Live is een geheel nieuwe vorm van entertainment. Het is het verhaal van Batman met alle bekende hoofdrolspelers en schurken in een ‘live action arena show’. Bezoekers van de show wanen zich in de wereld van Batman: Ahoy wordt omgebouwd tot Gotham City, Wayne Manor, Arkham Asylum en het circus.
DC Comics schreef exclusief voor deze live show een nieuw verhaal waar alle bad guys in voorkomen. Batman en Robin nemen het op tegen The Riddler, Catwoman, Penguin, Two-Face, Harley Quinn, Poison Ivy en natuurlijk The Joker.
“Batman Live is een compleet nieuwe ervaring. Geen musical, maar een live show van hoge kwaliteit met een spannend Batman-verhaal vol actie en verrassingen. Batman Live spreekt tot de verbeelding van volwassenen, tieners én kids”, aldus producer van de show Nick Grace (o.a. Walking with Dinosaurs). “Batman is meer dan een stripheld: hij is een cultureel fenomeen en we zijn trots dat we mogen werken met DC Comics’ meest beroemde superheld.”
Live action shows zoals Batman Live en Walking with Dinosaurs zijn een geheel nieuwe vorm van entertainment. Net zoals Walking With Dinosaurs zal ook Batman Live het publiek meenemen in een nieuw verbluffend universum. Dit is family entertainment van de nieuwste generatie: creatief, ambitieus en met de allernieuwste technologieën op het gebied van special effects.
In Batman Live wordt gebruik gemaakt van een enorm en overweldigend led screen, diverse pyro, acrobatiek, overdonderende geluidseffecten en een imponerende Batmobile. De Batmobile is speciaal voor deze show ontworpen door F1 ingenieur Gordon Murray.
Batman Live is een originele en volledig nieuwe manier om de wereld van Batman te beleven. Totaalspektakel voor jong en oud en een must-see voor iedereen!
Meer informatie over Batman Live in Ahoy: www.batmanlive.nl

BATMAN LIVE
World Arena Tour
Ahoy – Rotterdam
Zaterdag 10 december
11.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur

Zondag 11 december
11.00 uur en 19.00 uur
Kaartverkoop vanaf 20 augustus om 10.00 uur via http://www.livenation.nl/artist/batman-live-world-arena-tour-tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek