Lee Towers optreden – One Night Only – op 1 november in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Speciaal ter gelegenheid van zijn 35-jarig artiestenjubileum en tegen alle verwachtingen in, maakt zanger Lee Towers op 1 november 2011 nog een enkele maal en slechts voor één avond (!) zijn opwachting in Ahoy Rotterdam. Een uniek moment op exact dezelfde plek waar de zanger vanaf de beginjaren ’80 grote successen beleefde met zijn, maar liefst vijftig, roemruchte ‘Gala of the Year’ concerten. Alle bekende hits en Ahoy hoogtepunten, die ervoor gezorgd hebben dat hij nog altijd één van de grootste artiesten van ons land is, komen tijdens dit eenmalige galaconcert voorbij. Speciaal voor zijn laatste ‘One Night Only’ live in Ahoy wordt Lee Towers muzikaal bijgestaan door het ruim zestig muzikanten sterke Metropole Orkest, zijn backing vocals de Jody’s Singers en enkele zeer speciale gasten.

Voorverkoop start 1 september via Ahoy.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek