Tour van dEUS in Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Groningen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Heerlen

Ticketmaster

Na hun optreden op Lowlands vrijdag, keert de Belgische band dEUS dit najaar terug naar Nederland voor een uitgebreide tournee. Deze start op 18 november op het Crossing Border festival in Den Haag en eindigt op 9 december in het Klokgebouw in Eindhoven. Daarnaast worden ook Nijmegen, Groningen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Heerlen aan gedaan.

De voorverkoop voor deze concerten start zaterdag 20 augustus om 10.00 uur.

Op 16 september verschijnt het nieuwe album van dEUS ‘Keep You Close’, waarvan de single ‘Constant Now’ al veelvuldig op radio te horen is. ‘Keep You Close’, is de opvolger van ‘Vantage Point’, dat alweer uit 2008 stamt. Het album werd in zes maanden tijd opgenomen in hun eigen studio in Antwerpen met producers David Botrill en Adam Noble. De band belooft een warmer geluid en een meer persoonlijke teksten, een reactie op het in your face geluid van ‘Vantage Point’.

dEUS

18 nov Den Haag Crossing Border festival
19 nov Nijmegen De Vereeniging
20 nov Groningen De Oosterpoort
21 nov Amsterdam Paradiso
23 nov Utrecht Vredenburg
24 nov Rotterdam Off Corso
26 nov Heerlen Parkstad Limburg Theaters
09 dec Eindhoven [PIAS] Nite – Klokgebouw

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek