Extra concert Bush op 16 november in 013, Tilburg

Ticketmaster

De alternatieve rockband Bush werd in 1992 opgericht en maakte meteen een vliegende start met het debuutalbum “Sixteen Stone”, dat maar liefst zes keer de platina status bereikte. De band prijkte daarna hoog op de affiches van alle toonaangevende festivals. Bush speelde in 2001 nog voor duizenden uitzinnige fans in de Heineken Music Hall. Daarna volgende een lange periode van stilte. In 2010 kondigde de band een doorstart aan, inclusief een nieuwe single en een nieuw album. Het op 15 november geplande concert in De Melkweg in Amsterdam was binnen de kortste keren totaal uitverkocht! Bush geeft daarom een extra show en wel op 16 november in de 013, Tilburg.
Kaartverkoop start 20 augustus. Meer info

Tevens nieuw op het voorverkoopprogramma in de 013, Tilburg:
Kellermensch concert op 27 oktober in 013, Tilburg. Kaartverkoop begint 20 augustus. Meer info
Wie dacht dat er alleen vrolijke meedeiners a la Volbeat uit Denemarken voortkwamen heeft het mis. Want toen was er ineens Kellermensch. Deze melancholische rock-band combineert stevige rock met piano, orgel, violen tot een geheel wat een diepe donkere sound teweegbrengt. Aan de ene kant zijn invloeden van Tom Waits en Nick Cave te horen, maar aan de andere kant schroomt de band ook niet om er wat stevige progressieve invloeden, zoals ook te horen in bijvoorbeeld Neurosis en Tool, toe te voegen. De band heeft eerder dit jaar al kennisgemaakt met Nederland middels een showcase op het Eurosonic festival en komt nu terug voor een volledige clubshow.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek