J Cole World Tour op 1 december in de Melkweg, Amsterdam

Ticketmaster

Op donderdag 1 december zal J Cole in de Melkweg in Amsterdam het bewijs leveren dat hij het nieuwe gezicht van de hip hop is. De kaartverkoop van het concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Melkweg.

Iedereen die in januari bij het concert van Drake in de Heineken Music Hall was, weet dat J Cole “the next best thing” binnen het hip hop-circuit is. Zowel bezoekers als media waren lovend over het spectaculaire optreden. Zo schrijft Nu.nl: “Een talent als deze kom je niet elke dag tegen. Een aangename stemklank, een overdosis aan charisma en niet te vergeten een fascinerende omgang met taal maken J Cole tot een woordensmid van formaat.” Ook State Magazine bejubelt J Cole: “Cole is (…) een rapper van de oude stempel – in de goede zin van het woord – zoals je ze tegenwoordig niet zo heel vaak meer ziet. In alles is J Cole op en top een pro.”
Cole World
De 24-jarige uit North Carolina afkomstige J Cole (de ‘J’ staat voor Jermaine) is geen standaard rapper: niet ’van de straat’, niet afkomstig uit een grote hip hop-scene, maar een cum laude afgestudeerde artiest die heel zorgvuldig zijn carrière opbouwt. Hij begon als vijftienjarige met het schrijven van zijn eigen lyrics en produceerde een immense hoeveelheid teksten. Zonder DJ of producer werkte hij met een eigen beat machine aan zijn eerste nummers en creëerde zo zijn eigen muziek. Dat resulteerde in 2007 in zijn eerste mixtape. In 2008 werd hij als eerste artiest door Jay-Z getekend voor het befaamde Roc Nation label. Inmiddels is Cole diverse mixtapes verder en heeft hij succesvol samengewerkt met mensen als Rihanna, Trey Songz en Drake. Op 27 september, verschijnt zijn langverwachte debuutalbum: “Cole World: The Sideline Story”.
Voorverkoop
De kaartverkoop voor dit concert in Amsterdam start vrijdag 26 augustus om 10.00 uur via http://www.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?artikelid=222149&disciplineid=muziek, www.ticketmaster.nl en de bekende verkooppunten van Ticket Service Nederland.
 
Donderdag 1 december 2011
J Cole – Cole World…World Tour
The Max – Melkweg | Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek