Venice op 9 november 2011 in de Oosterpoort, Groningen

Ticketmaster

Wie? Venice
Waar? de Oosterpoort, Groningen
Wanneer? 9 november 2011
Kaarten? Kaartverkoop begint a.s. zaterdag 10 september om 10u00 via
de Oosterpoort

De Amerikaanse folk/country/rockband Venice komt terug naar Groningen. De broers Lennon en hun twee gelijknamige neven – gezamenlijk Venice – brengen pop en rock met een flinke scheut country in de aloude zonovergoten Californische traditie van The Eagles, The Beach Boys en Crosby, Stills, Nash & Young. Loepzuivere harmonieën en prachtige songs lijken de tijd even stil te zetten. De band werd in Nederland populair dankzij een optreden in het programma 2 meter-sessies van Jan-Douwe Kroeske en trad sindsdien veelvuldig op op de grote podia en festivals. Vorig seizoen verzorgden Mark, Michael en Kipp Lennon de achtergrondzang tijdens de Amerikaanse en Europese tournee van Roger Waters (ex-Pink Floyd) met zijn succesvolle project The Wall.

 “Venice is the best vocal group in America right now .(…) This is my favourite band in the world” – David Crosby

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek