30 jaar De Dijk op 10 november in theater Tripodia, Katwijk

Ticketmaster

Wie? De Dijk
Waar? Tripodia, Katwijk
Wanneer? 10 november 2011
Kaarten? Via Trioticket

De Dijk, een Nederlandse topband die sinds jaren geen toelichting meer behoeft. Zij zijn een absoluut begrip geworden en de doorsnee Nederlander zingt, of op zijn minst neuriet de bekende nummers als ‘Bloedend Hart’ en ‘Mag het licht uit’ zonder enige moeite mee.

Alles is inmiddels anders, maar De Dijk is al 30 jaar De Dijk. Rots in de branding van de Nederlandse rockmuziek. Luister naar de negentien albums ( 01 oktober as. 19de albumrelease) die de band heeft uitgebracht. Je hoort hoe De Dijk zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, en tegelijkertijd onmiskenbaar De Dijk is gebleven.
De afgelopen dertig jaar is er veel veranderd binnen de muziekwereld. Platen werden cd’s. Cd’s werden downloads. Jeugdsociëteiten verdwenen, popzalen werden bijgebouwd. De oer Nederlandse band viert zijn dertigjarig bestaan zoals de band dat het liefste doet: door te spelen voor de mensen.
Alvorens De Dijk de bühne betreed wordt het publiek getrakteerd op een swingend voorprogramma.
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek