SICK op 8 oktober in het Paard van Troje, Den Haag

Ticketmaster

Wat? SICK, het 18+ feest
Waar? Paard van Troje, Den Haag
Wanneer? 8 oktober 2011
Kaarten? Voorverkoop is reeds begonnen en loopt via het officiële verkooppunt Eventim

Niemand minder dan Mc Sef & the Flexican zullen jullie infecteren met het SICK-virus. Bekend van hits als ‘Wolken’ en ‘Als zij langsloopt’ zullen zij zich nu begeven naar de binnenstad van Den Haag. Dit duo maakt onderdeel uit van ‘Flinke Namen’, 8 oktober zullen zij laten zien hoe de ‘Flinke Namen’ feest op de SICK-manier.

Denzel & Disco Nova zijn een fris DJ duo dat de laatste 2 jaar gigantische sprongen heeft gemaakt in de Nederlandse Electroscene. Als oprichters van platform ‘VAgE gASTEN’ namen zij een enorme voorsprong op de concurrentie. De afgelopen tijd hebben ze samengewerkt met ‘The Partysquad’ en ‘Zwart Licht’. Ook zijn ze te horen op de site 22tracks (www.22tracks.com) en voorzien zij iedereen van deskundig advies. Inmiddels hebben zij een vaste aanhang die over heel de wereld verspreid is. Kortom een ware toevoeging aan SICK.

Billy Burki is al een tijdje een gevestigde naam in de Haagse scene: met 19 lentes jong is hij een echt talent in opkomst en hij heeft al met verschillende grote artiesten op het podium gestaan.

Boehmer is het talent uit de stal van het Soulmax Agency. Bekend van zijn eigen feest ‘Kruipend naar huis’ is hij al jaren een graag geziene gast bij het Paard van Troje. Dit feest is zelfs zo’n groot begrip dat het vorige maand zijn ‘3 Year Anniversary’ vierde. Hij zal de avond afsluiten met scherpe en strakke tunes zodat je voldaan terug zult kijken op deze editie van SICK.

Kaarten koop je via het officiële verkooppunt Eventim

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek