Brian Adams op 19 maart 2012 in Ahoy, Rotterdam! Kaarten vanaf vrijdag

Ticketmaster

Rockster Bryan Adams geeft met zijn band op 19 maart 2012 een concert in Ahoy Rotterdam.
Het concert in Rotterdam staat in het teken van de ‘Full Band Rock’ tour. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur via LiveNation.

Zijn geweldige live concerten hebben Bryan Adams gemaakt tot één van ’s werelds beste rockartiesten. De Canadees geeft meer dan 120 concerten per jaar. In de laatste drie decennia heeft de zanger geschiedenis gemaakt in de muziekindustrie door op 6 continenten  zijn grote hits, ‘Summer of 69’, ‘Run to You’, ’18 Til I Die’, ‘It’s Only Love’, ‘Somebody’ en ‘Cuts Like A Knife’ live ten gehore te brengen in uitverkochte zalen.

Bryan Adams heeft meer dan 65 miljoen albums verkocht en bereikte met zijn hits de nummer 1 positie in 40 verschillende landen. Deze hits leverden hem diverse awards op waaronder een Grammy, een American Music Award, een Juno Award, drie Academy Award nominaties en zelfs een onderscheiding in de Orde van Canada.

Radio Veronica presents

BRYAN ADAMS

Maandag 19 maart 2012
Ahoy – Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via LiveNation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek