UB40 in 2012 naar Nederland voor concerten in Amsterdam, Tilburg, Enschede en Goes!

Ticketmaster

De Britse reggaeband UB40 keert begin volgend jaar opnieuw terug naar Nederland. Al jaren komt de populaire band voor diverse optredens naar Nederland. Dit jaar gaven ze in augustus nog vier succesvolle shows weg in het Paard van Troje, de Rodahal, WTC Expo en op Bavaria Open Air.
De gerenommeerde band krijgt er geen genoeg van: In 2012 is het de beurt aan 013, de Zeelandhallen, Muziektheater Enschede en Paradiso. Kaartverkoop begint a.s. zaterdag 17 september om 10u00.

UB40 werd in 1978 opgericht en heeft in de afgelopen 30 jaar veel grote hits gescoord in ons land. De singles ‘Red Red Wine’, ‘I Got You Babe’, ‘Sing Our Own Song’, ‘Kingston Town’ en ‘I Can’t Help Falling In Love With You’ bereikten allen een nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

In 2010 bracht de band ‘Labour of Love IV’ uit, hun eerste Labour of Love album sinds het in 1998 verschenen ‘Labour of Love III’ en het laatste album uit hun best-selling Labour of Love Series. Het is het eerste album waarop nóg een getalenteerd Campbell-telg te horen is, Duncan, die de leadzang op zich neemt.
Normaliter als een wereldberoemde band van leadzanger verandert, gaat dat niet zonder slag of stoot. Maar Duncan was een vanzelfsprekende keuze voor de band; niet alleen omdat hij familie is, maar vooral omdat hij met zoveel gevoel de songs zich eigen maakt. Het vierde deel maakt door zijn diversiteit een prachtige aanvulling op de Labour of Love serie

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek