Concert Coldplay op 17 december 2011 in de Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Coldplay is te zien in de Ahoy op 17 december 2011. De kaartverkoop start op 23 september om 09u00!
Update: we begrijpen dat het concert in Ahoy uitverkocht is. Je kan Coldplay ook in concert zien in Duitsland, net over de grens bij Maastricht, in Keulen! Daar treedt Coldplay 2 dagen eerder op: op 15 december. Kaarten zijn nog beschikbaar (en goedkoper dan voor Ahoy!). Koop ze via het officiële verkooppunt Eventim.

 
——————————————————————-
17 December – Rotterdam, Ahoy
Pre-sale 9am (Dutch time) on 22 Sept from here
General sale 9am (Dutch time) on 23 Sept from here
Ticket price: €59

COLDPLAY IN AHOY ROTTERDAM
3FM presents
COLDPLAY
Ahoy – Rotterdam
Entree: € 64,90 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Vandaag heeft Coldplay bekendgemaakt dat ze dit jaar opnieuw naar Nederland komt. Op zaterdag 17 december geeft de band een concert in Ahoy Rotterdam als onderdeel van hun Europese tournee. Eerder dit jaar sloot het Engelse kwartet al zeer succesvol de zaterdag van Pinkpop af. De kaartverkoop voor het concert begint vrijdag 23 september om 9.00 uur.

Op 21 oktober verschijnt het nieuwe album “Mylo Xyloto”. Dit album -spreek uit: my-low-zy-letoe- is het vijfde album, opvolger van “Viva La Vida”. Het album is geproduceerd door Markus Dravs, Daniel Green en Rik Simpson met de hulp van Brian Eno en bevat naast de singles “Every Teardrup Is A Waterfall”  en “Paradise” ook een duet met Rihanna.

Zaterdag 17 december 2011

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 9.00 uur via Live Nation
Kijk op de Coldplay website voor meer informatie

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek