3 Doors Down op 25 februari 2012 in IJsselhallen, Zwolle – vvk vanaf zaterdag

Ticketmaster

De Amerikaanse band 3 Doors Down komt gedurende de ‘Time Of My Life World Tour’ gewoon nog een keer naar Nederland. De band staat op zaterdag 25 februari 2012 op de planken van de IJsselhallen in Zwolle. Special guest is de Zuid Afrikaanse post-grungeband Seether. De voorverkoop voor het concert van 3 Doors Down en Seether begint aanstaande zaterdag 24 september om 10.00 uur via LiveNation.

Het uit Escatawpa, Mississippi afkomstige 3 Doors Down breekt in het jaar 2000 wereldwijd door met hun eerste single ‘Kryptonite’, van het debuutalbum ‘The Better Life’. Inmiddels zijn we elf jaar, diverse awards, ruim 16 miljoen verkochte platen en niet minder dan zes Amerikaanse nummer één hits verder. Behalve ‘Kryptonite’ hebben ook ‘Duck & Run’, ‘Loser’, ‘Be Like That’, ‘When I’m Gone’ en het melancholische ‘Here Without You’ de hoogste positie bereikt aan de andere kant van de oceaan. En ook de laatste single ‘When You’re Young’, afkomstig van het in juli verschenen nieuwe album ‘Time Of My Life’ is veelvuldig te horen op de Nederlandse radio. De muziek van 3 Doors Down varieert van stevige rock tot krachtige ballads. De band is een meester in het produceren van hitgevoelige nummers en daarmee één van de meest populaire en consistente rockbands uit de recente geschiedenis. Net als in Eindhoven afgelopen juni, wordt het ook op 25 februari 2012 in Zwolle de ‘time of your life’. Ditmaal versterkt met special guest Seether.

3 DOORS DOWN plus special guest Seether – ‘Time Of My Life World Tour’

Zaterdag 25 februari 2012
IJsselhallen, Zwolle
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor het concert van 3 Doors Down plus special guest Seether start aanstaande zaterdag 24 september, om 10.00 uur via LiveNation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek