Peter van der Hurk op 13 oktober in Oude Luxor Theater, Rotterdam

Ticketmaster

Wie? paranormaal entertainer Peter van der Hurk
Wat? theatershow
Waar? Oude Luxor Theater, Rotterdam
Wanneer? 13 oktober 2011
Kaarten? Voorverkoop van de kaartjes is begonnen en loopt via het officiële verkooppunt Eventim

Vorig seizoen maakte paranormaal entertainer Peter van der Hurk (bekend van RTL4’s Het Zesde Zintuig) zijn debuut in de Nederlandse theaters. En met groot succes. Van Leeuwarden tot Vlissingen trok hij volle zalen en was het publiek verbijsterd over de bijzondere gave van Peter, de hoeveelheid mensen uit het publiek die hij verrast met een reading, maar ook het hoge amusementsgehalte van de show.

Voor Peter is het optreden in theaters een droom die in vervulling gaat en daarom is hij ook in het nieuwe seizoen weer present. De show is elke avond anders, omdat Peter het als paragnost moet doen met de mensen die in de zaal zitten en wat zij hem ‘geven’. Soms overheerst de humor, een andere keer is het verbijstering of emotie die de boventoon voeren.

Ook nu werkt Peter met mensen, foto’s en voorwerpen die hem in de zaal worden aangereikt. Hij krijgt dan informatie door over iemands karakter, liefdesleven, gezondheid of toekomst. Maar wees niet bang, Peter weet het met zijn typische Haagse humor altijd luchtig te houden. Natuurlijk kan niet iedereen aan bod komen. Dat maakt het plezier er niet minder om, want Peter weet een groot deel van de zaal elke avond te bereiken en te raken.

LET OP: Elke bezoeker mag een foto of voorwerp inleveren op het podium, voorafgaand aan de show. We vragen uw begrip voor het feit dat het aantal mensen en/of voorwerpen dat Peter kan behandelen, beperkt is.

Kaarten? Voorverkoop van de kaartjes is begonnen en loopt via het officiële verkooppunt Eventim

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek