The Australian Pink Flloyd Show op 29 april 2012 in HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Zondag 29 april 2012 geeft The Australian Pink Floyd Show een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor het concert van The Australian Pink Floyd Show begint aanstaande vrijdag 30 september om 10.00 uur via LiveNation. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

The Australian Pink Floyd Show (TAPFS) bestaat sinds 1988, maar wordt pas echt bekend tijdens de International Pink Floyd Fan Conventie in het Wembley convention centre in 1993. De tribute band interpreteert niet alleen perfect de songs van Pink Floyd, ze brengen een show die met zijn videoprojecties en psychedelische verlichting niet onder doet voor de echte Pink Floyd. Begin dit jaar gaf TAPFS al een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam.
Tijdens hun optredens werkt TAPFS met mensen die ook betrokken waren bij de laatste wereldtournee van Pink Floyd, ze maken zelfs veelvuldig gebruik van dezelfde apparatuur. Geïnspireerd door Pink Floyds klassieker ‘Shine On You Crazy Diamond’ zal het format van de ‘Exposed In The Light World Tour 2012’ nog even een verrassing blijven. Dat het publiek niets minder dan een spektakel kan verwachten moge duidelijk zijn, de band staat bekend om de schaal en ambitie van haar shows.
THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ‘Exposed In The Light World Tour 2012’
Zondag 29 april 2012
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop voor het concert van The Australian Pink Floyd Show start aanstaande vrijdag 30 september om 10.00 uur via LiveNation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek