Extra concert van Night of the Proms op donderdag 17 november in Ahoy, Rotterdam.

Ticketmaster

Op donderdag 17 november vindt er een extra concert van Night of the Proms plaats in Ahoy Rotterdam. Dit jaar presenteert Night of the Proms een fantastische line up met Mick Hucknall, de stem van Simply Red, James Blunt, Angie Stone, Miss Montreal, het sopranenkwartet DIV4S en John Miles. Deze topartiesten worden begeleid door het orkest Il Novecento o.l.v. Robert Groslot en het koor Fine Fleur.

Mick Hucknall liet vorig jaar weten dat zijn band Simply Red zou ophouden te bestaan. Hij nam toen afscheid met een optreden op Bospop. Zijn vele fans hoeven hem gelukkig niet lang te missen, want dit najaar keert Mick Hucknall al terug naar ons land om tijdens Night of the Proms zijn grootste successen te brengen.

In 2005 brak James Blunt uit het niets door toen hij met de single ‘You’re Beautiful’ de hele wereld veroverde met zijn eigenzinnige, maar prachtige stem. Op Night of the Proms zal hij opnieuw laten zien een veelzijdige artiest met een geweldig talent te zijn. Angie Stone voegt een snufje pure soul en R&B aan het programma van Night of the Proms toe. Wie kent niet de hits ‘No More Rain (In This Cloud)’ of ‘Wish I Didn’t Miss You Anymore’.

Frontvrouw Sanne Hans van Miss Montreal sluit het rijtje van popartiesten op Night of the Proms dit jaar. In juli vorig jaar brengt ze haar tweede album ‘So… Anything Else?’ uit. Deze plaat is volwassener dan haar debuutalbum, maar bevat nog steeds dat authentieke typische Sanne geluid.

De vier bloedmooie Italiaanse sopranen Denise, Isabella, Vittoria en Sofia van DIV4S zijn dit jaar de klassieke act op Night of the Proms. Het kwartet maakte vorig jaar al tijdens Night of the Proms in Charleroi (België) grote indruk. Dit jaar kunnen ook de Nederlandse fans het optreden van dit fantastische viertal bijwonen.

Night of the Proms is het jaarlijks terugkerende evenement dat klassieke muziek combineert met popmuziek. Iconen uit de popwereld worden begeleidt door het hoogwaardige klassieke orkest Il Novecento. Zo wordt een unieke mix van bekende klassieke melodieëën en pop evergreens gebracht waarmee dit evenement de grenzen verlegt binnen de muziek. Al meer dan 8 miljoen bezoekers hebben sinds de eerste editie in Antwerpen (1985) genoten van Night of The Proms.
NIGHT OF THE PROMS
Ahoy – Rotterdam
Entree: € 34 prijs (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop via: http://www.notp.com/, http://www.livenation.nl/, 0900 – 300 1250 (45 cpm) of telefonisch via Tele Ticket Service 0900-45.000.45. Tickets excl. service-en portokosten. Kaartverkoop voor het extra concert begint om 10.00 uur
Donderdag 17, vrijdag 18 & zaterdag 19 november 2011

Night of the Proms krijgt de steun van AD en Classic fm.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek