Over de grens: Bryan Adams in Lanxess Arena, Keulen op 21 maart 2012

Ticketmaster

Bryan Adams zal op 21 maart 2012 optreden in Keulen (Köln), Duitsland, vlak over de grens bij Maastricht. Voorverkoop voor dit concert is inmiddels begonnen en loopt via het officiële verkoopkanaal Eventim.
Het concert zal plaatsvinden in de Lanxess arena, de grootste indoorarena van Duitsland, waar doorgaans ijshockey wedstrijden plaatsvinden (Kölner Haie).
Op 19 maart staat Bryan Adams overigens ook in Ahoy, Rotterdam

Na het fenomenale succes van zijn ‘Waking up the neighbours’ tour in 2011, zal Bryan Adams weer volle zalen trekken met zijn tournee door Europa. Met de ‘Full Rock Band’ tour zal Canada’s bekendste exportproduct wederom zorgen voor een verpletterende show!

Zijn geweldige live concerten hebben Bryan Adams gemaakt tot één van werelds beste rockartiesten. De Canadees heeft de laatste drie decennia muziekgeschiedenis geschreven. Met meer dan 120 concerten per jaar, ruim 65 miljoen verkochte platen, een tour door zes continenten en een nummer één plaats in meer dan 40 landen, kunnen we wel stellen dat Bryan Adams een legende is geworden!

Summer of 69, Run to You, (Everything I do) I do it for you, Please forgive me en Heaven zijn zomaar een greep uit de vele hits van deze rockster!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek