Op vrijdag 16 maart staat James Morrison in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Op vrijdag 16 maart staat James Morrison in de Heineken Music Hall, Amsterdam.

De voorverkoop voor het concert van James Morrison dat deel uitmaakt van The Awakening tour begint aanstaande vrijdag 14 oktober om 10.00 uur.

Morrison’s debuutalbum ‘Undiscovered’ met onder andere de hits ‘You Give Me Something’ en ‘Wonderful World’ betekende in 2006 direct zijn grote doorbraak in Nederland. Ook live maakte hij meteen indruk met de succesvolle en uitverkochte concerten in de Melkweg en Heineken Music Hall.

De titel van zijn onlangs uitgebrachte derde album ‘The Awakening’ suggereert dat de 27-jarige Britse singer-songwriter volwassen is geworden. Volgens James is het zijn beste plaat tot nu toe; “My first two albums felt like practice shots, and now I’ve graduated. In many ways this feels like my first proper album.” ‘The Awakening’ bereikte direct de nummer één positie in de Engelse charts. De eerste single ‘Slave To The Music’ scoort momenteel hoog in de Nederlandse hitlijsten.

3FM presents
James Morrison – The Awakening Tour
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: €42,90 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Vrijdag 16 maart 2012

De kaartverkoop voor het concert van James Morrison start aanstaande vrijdag 14 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek