Jason Derulo “Future History” op 14 maart 2012 in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Op woensdag 14 maart 2012 komt Jason Derulo opnieuw naar Nederland. Hij staat voor het eerst in de Heineken Music Hall. Het concert zal naast zijn wereldwijde megahits in het teken staan van zijn net verschenen tweede album, ‘Future History’. De kaartverkoop van het concert start woensdag 19 oktober om 10.00 uur via Eventim.

De 22-jarige Amerikaanse, nieuwe megaster Jason Derulo heeft het helemaal: de looks én het talent om te zingen, te dansen en hele sterke songs te schrijven. Dit heeft geresulteerd in meerdere hits wereldwijd, een tour in het voorprogramma van Lady Gaga, en meerdere geslaagde, kleinere solo-optredens in Nederland en België in 2010. In 2012 staat hij in de Heineken Music Hall, die ongetwijfeld snel te klein zal blijken voor de grote schare fans die Derulo inmiddels achter zich heeft. Wie er bij wil zijn, kan maar beter niet te lang twijfelen.

Future History

Derulo’s eerste single sloeg in 2009 in als een bom. ‘Watcha Say’ stond wereldwijd wekenlang hoog genoteerd in de hitlijsten. Ook ‘In My Head’ en ‘Ridin’ Solo’ van zijn naamloze debuutalbum werden dikke hits. Op het nieuwe album ‘Future History’ dat sinds vorige week in de winkel ligt, staan opnieuw vele aanstekelijke tracks zoals de huidige single ‘It Girl’ en zijn hit van afgelopen zomer ‘Don’t Wanna Go Home’.

Voorverkoop

De kaartverkoop voor het concert van Jason Derulo in de Heineken Music Hall op woensdag 14 maart 2012 start woensdag 19 oktober om 10.00 uur via Eventim

Woensdag 14 maart 2011

Jason Derulo
Heineken Music Hall | Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 34,- (excl. servicekosten)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek