Concert van Anouk op zondag 11 maart in de Gelredome te Arnhem

Ticketmaster

Na succesvolle optredens op diverse festivals het afgelopen jaar begint Anouk 2012 met een groot optreden in Arnhem. Op zondag 11 maart geeft de zangeres een concert in GelreDome in Arnhem.

Dit concert zal voorlopig het laatste stadionconcert van Anouk zijn in een lange periode. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Eerder dit jaar bracht Anouk haar nieuwe album ‘To Get Her Together’ uit dat gelijk platina werd. Voorafgaand aan de release van dit album plaatste Anouk het nummer ‘Killer Bee’ als opwarmertje op Youtube. Daarna volgende de eerste officiële single ‘Down and Dirty’. Anouk heeft inmiddels zeven succesvolle studioalbums op haar naam staan die bijna allemaal de nummer 1 positie in de albumchart behaalden.

Anouk heeft in de afgelopen 15 jaar in heel wat verschillende zalen en op diverse festivals opgetreden. De laatste jaren raakten al deze concerten steevast uitverkocht. Onlangs heeft Anouk besloten om na de zomer van 2012 voor een onbepaalde periode te stoppen met optreden.
3FM presents
ANOUK – To Get Her Together
GelreDome – Arnhem
Entree: vanaf € 49,50 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Anouk; “Ik wil meer thuis en in de studio zijn. Dat bevalt mij goed daar voel ik mij het beste. Mijn passie ligt nu meer bij het maken van muziek dan bij het optreden. Op den duur zal ik wel weer eens live gaan spelen maar ik denk dat ik na de GelreDome show niet snel meer een stadionconcert ga geven”

Het optreden in Arnhem draagt de titel van het meest recente album ‘To Get Her Together’. Tijdens dit concert zullen ook haar grote hits de revue te passeren.

Zondag 11 maart 2012

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Live Nation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek