New Kids on the Block en de Backstreet Boys op 1 mei samen in de Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

NEW KIDS ON THE BLOCK & BACKSTREET BOYS LIVE IN AHOY ROTTERDAM!

Fenomenale boybands uit vroegere jaren stelen opnieuw vrouwenharten
Was hun tournee in de Verenigde Staten al een gigantisch succes, ook hier zal menig vrouwenhart sneller gaan kloppen als New Kids on the Block en Backstreet Boys naar ons land komen. En we hebben goed nieuws voor de fans: dinsdag 1 mei 2012 staan de über-boybands gezamenlijk op het podium van Ahoy Rotterdam! De kaartverkoop voor dit unieke concert van NKOTBSB start op woensdag 26 oktober a.s. om 09.00 uur via Eventim.

Met meer dan 200 miljoen verkochte platen wereldwijd en de ene megahit na de andere, hebben New Kids on the Block en Backstreet Boys tientallen jaren hoog genoteerd gestaan in de internationale hitparades.
Het belooft op dinsdag 1 mei één groots uitzinnig spektakel te worden in het Sportpaleis van Ahoy. De nu al legendarische show wordt een aaneenschakeling van de meest bekende hits, mash-ups en medleys uit de hoogtijdagen van deze immens populaire boybands. Songs als ‘Step by Step’, ‘I Want It That Way’, ‘Tonight’, ‘Everybody (Backstreet’s Back)’, een overweldigend decor én uiteraard de fantastische looks en moves van de heren zullen vele jeugdherinneringen weer doen opbloeien en opnieuw laten beleven.
New Kids on the Block en Backstreet Boys: one night, one stage, once in a lifetime!

Voorverkoop
De kaartverkoop voor het eenmalige concert van NKOTBSB start op woensdag 26 oktober om 09.00 uur via
Eventim,

Dinsdag 1 mei 2012
NKOTBSB – New Kids on the Block & Backstreet Boys
Ahoy Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: v.a. € 51,- (excl. servicekosten)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek