Concert Loreena McKennitt met de Celtic Footprints Tour op 8 april in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Ticketmaster

Loreena McKennitt heeft haar eerste Europese tournee sinds 2008 aangekondigd. De Celtic Footprints Tour start op 17 maart in Zürich en eindigt in Barcelona op 24 april. Als onderdeel van de tour geeft McKennitt op 8 april een concert in Carré in Amsterdam. In totaal geeft de Canadese zangeres 29 concerten in 11 verschillende landen.

De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

“Ik kijk er echt naar uit om mijn muziek weer naar mijn publiek te brengen,” zegt McKennitt bij de aankondiging van de tour. “Het is altijd een plezier om zoveel mensen te ontmoeten die een plek in hun leven hebben gevonden voor mijn muziek.”

De Canadese zangeres Loreena McKennitt produceert haar albums zelf en is een van de meest succesvolle independent muzikanten in Canada. In de ruim vijfentwintig jaar van haar carrière is ze met haar Keltische folkmuziek met diverse invloeden, over de hele wereld beroemd geworden. Ze verkocht 14 miljoen albums en heeft ze in verschillende landen gouden en platina albums in ontvangst mogen nemen. Ook is ze gelauwerd met de hoogste burgerlijke onderscheiding van haar land, The Order of Canada.

Tijdens de tournee wordt McKennitt bijgestaan door gitarist Brian Hughes, violist Hugh Marsh en cellist Caronline Lavelle, die al tijdens eerdere tours met McKennitt optraden. Daarnaast zullen ook enkele nieuwe muzikanten op het podium staan.
LOREENA McKENNITT – Celtic Footprints Tour
Carré – Amsterdam
Entree: €72,60, €70,40, €68,20, €66 en €63,80 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Zondag 8 april

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur bij Live Nation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek