Extra concert Loreena McKennitt “Celtic Footprints Tour” op 9 april in Carre, Amsterdam

Ticketmaster

Wegens groot succes geeft Loreena McKennitt een tweede concert in Carré op 9 april. De concerten maken deel uit van haar Celtic Footprints Tour. De kaartverkoop voor het extra concert is reeds gestart. Voor het concert van 8 april zijn nog enkele kaarten beschikbaar.
“Ik kijk er echt naar uit om mijn muziek weer naar mijn publiek te brengen,” zegt McKennitt bij de aankondiging van de tour. “Het is altijd een plezier om zoveel mensen te ontmoeten die een plek in hun leven hebben gevonden voor mijn muziek.”

De Canadese zangeres Loreena McKennitt produceert haar albums zelf en is een van de meest succesvolle independent muzikanten in Canada. In de ruim vijfentwintig jaar van haar carrière is ze met haar Keltische folkmuziek met diverse invloeden, over de hele wereld beroemd geworden. Ze verkocht 14 miljoen albums en heeft ze in verschillende landen gouden en platina albums in ontvangst mogen nemen. Ook is ze gelauwerd met de hoogste burgerlijke onderscheiding van haar land, The Order of Canada.

Tijdens de tournee wordt McKennitt bijgestaan door gitarist Brian Hughes, violist Hugh Marsh en cellist Caronline Lavelle, die al tijdens eerdere tours met McKennitt optraden. Daarnaast zullen ook enkele nieuwe muzikanten op het podium staan.
LOREENA McKENNITT – Celtic Footprints Tour
Zondag 8 april en maandag 9 april
Carré – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop via: http://www.livenation.nl/artist/loreena-mckennitt-tickets?c=loreena_pb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek