Ajda Pekkan op 4 februari 2012 in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Turkse popdiva Ajda Pekkan op 4 februari in de Heineken Music Hall!

ICEBERG EVENTS heeft de exclusiviteit om op 4 februari Superster Ajda Pekkan met haar oude en nieuwe generatie popliefhebbers samen te brengen in de Heineken Music Hall. Vanuit deze toplocatie zal de Turkse popdiva voor het eerst in Nederland een supersterwaardig live concert verzorgen met haar eigen band en danseressen. De voorverkoop start op 4 november via www.icebergevents.nl

Wie artiesten durft te bestempelen als pop-iconen, komt in Turkije al snel uit bij Ajda Pekkan. Bijna iedere generatie van de afgelopen 50 jaar groeide met de 65-jarige zangeres op, of kwam in aanraking met haar legendarische hits.

Ook op internationaal vlak heeft Ajda Pekkan haar sporen verdiend. Begin jaren ’70 was de zangeres verantwoordelijk voor een Franse top 40 hit met ‘Pour Lui’. Haar grootste succes was echter de tweede plaats van het Eurovisie Songfestival, dat in 1980 plaatsvond in Nederland. In hetzelfde land gaat ze op 4 februari 2012 zowel de oude als de nieuwe generatie popliefhebbers amuseren.

Afgelopen vakantieseizoen omhelsde ze de oude en nieuwe generatie met de immense zomerhit Yakar Geçerim. Ondertussen zijn we een half jaar verder en lanceert de Superster de nieuwe single Arada Sırada.

Ajda Pekkan brengt in februari haar krachtige stem en tijdloze podiumervaring naar de Heineken Music Hall. Met haar bewegelijke singles staat de Turkse Superster klaar om jong en oud op 4 februari te betoveren met haar optreden. Ajda is er klaar voor, jij toch ook?

Premium kaarten:
Bieden de exclusiviteit voor staanplaatsen vooraan het podium. Er zijn beperkte aantal premium kaarten beschikbaar. De echte fans kunnen met een Premium kaart kans maken op een meet & greet met Ajda Pekkan. Ga voor meer info naar www.icebergevents.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek