Extra concert Snow Partol op 2 maart 2012 in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Het concert van Snow Patrol op donderdag 1 maart 2012 is uitverkocht. Wegens dit grote succes is er een extra concert toegevoegd aan het tourschema van de band. Ook op vrijdag 2 maart staat Snow Patrol op de planken van de Rotterdamse Ahoy. De voorverkoop voor het extra concert van Snow Patrol start morgen, woensdag 9 november om 10.00 uur via LiveNation.

Vanaf aanstaande vrijdag 11 november ligt het nieuwe, zesde studioalbum van Snow Patrol in de schappen. De plaat is getiteld ‘Fallen Empires’ en gooit met de reeds uitgebrachte hitsingles ‘Called Out In The Dark’ en ‘This Isn’t Everything You Are’ nu al hoge ogen. ‘Fallen Empires’ volgt onder andere ‘Eyes Open’ (waarop succesnummers ‘Chasing Cars’ en ‘Shut Your Eyes’ staan), ‘A Hundred Millions Suns’ (met ‘Take Back the City’ als leadsingle) en het compilatiealbum ‘Up To Now’ (waarvan ‘Just Say Yes’ de eerste positie van de Top 40 behaalde) op, dus de druk is hoog. Snow Patrol zelf omschrijft het experimentele ‘Fallen Empires’ als hun beste plaat tot nu toe: “A more ambitious, more expansive, creative force. A grown up, but fun record.”

Van de live concerten weten we inmiddels dat die van Snow Patrol indrukwekkend zijn. Eerder stond Snow Patrol meerdere malen in de Heineken Music Hall en deed de alternatieve rockformatie ook twee keer zowel Pinkpop als Lowlands aan. Allemaal shows die bij het aanwezige publiek waarschijnlijk nog in het geheugen gegrift staan. Volgende halte: Ahoy, Rotterdam. Donderdag 1 en vrijdag 2 maart 2012. 
3FM Presents
SNOW PATROL
Donderdag 1 maart 2012 – UITVERKOCHT
Vrijdag 2 maart 2012
Ahoy – Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor het extra concert van Snow Patrol op vrijdag 2 maart start morgen, woensdag 9 november om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/artist/snow-patrol-tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek