Indoor Brabant (paardensport) 19 t/m 22 april 2012 in Brabanthallen, Den Bosch

Ticketmaster

Kaarten koop je via het officieele verkooppunt Eventim. Er zijn dagkaarten, passepartous en dagdeelkaarten te koop.

Van 19 tot en met 22 april 2012 staan de Brabanthallen in ’s–Hertogenbosch weer helemaal in het teken van de paardensport. In 2012 is Indoor Brabant gastheer van zowel ROLEX FEI World Cup Final Jumping™ als de Reem Acra World Cup Dressage™.
Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters uit de hele wereld, springen en dressuur, hun kunnen op de 45e editie van Indoor Brabant. Het is genieten voor paardenliefhebbers op Indoor Brabant: op de tribunes natuurlijk, maar zeker ook eromheen.
In het
promodorp kan men genieten van een hapje en een drankje, winkelen in de leuke stands en tal van attracties voor jong & oud beleven en bekijken. Bij de paddock en langs de inrijpiste sta je letterlijk oog-in-oog met de topruiters en hun paarden. 

– Donderdag 19 april

Een dag vol nationale dressuur, met onder meer de BMC kür op muziek en als afsluiter de 1e kwalificatieronde van de Rolex FEI World Cup™ Finale Springen. 

– Vrijdag 20 april

Deze dag staat in het teken van zowel dressuur als springsport. In de middag de Reem Acra FEI World Cup™ Finale Dressuur Grand Prix en ’s avonds de 2e kwalificatieronde van de Rolex FEI World Cup™ Finale Springen. 

– Zaterdag 21 april

Een afwisselend programma met springsport en dressuur. Het hoogtepunt van de dag vormt uiteraard de strijd om de Reem Acra FEI World Cup™ Final Dressuur Kür. 

– Zondag 22 april

Het ochtendprogramma staat in het teken van de Rabo Kinderochtend. ’s Middags wordt Indoor Brabant spectaculair afgesloten met de Rolex FEI World Cup™ Finale Springen

Kaarten koop je via het officieele verkooppunt Eventim. Er zijn dagkaarten, passepartous en dagdeelkaarten te koop.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek