Extra concert Symphonica in Rosso met Doe Maar op 19 oktober 2012 in Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

De belangstelling voor Symphonica in Rosso met Doe Maar is zo groot dat besloten is om een extra concert toe te voegen. Ook op vrijdag 19 oktober treedt Doe Maar op in het Arnhemse GelreDome. De kaartverkoop voor het extra concert is direct begonnen. Voor de eerste show zijn nog enkele kaarten beschikbaar via TicketMaster.

Dinsdag kondigde de band tijdens een onaangekondigd optreden in Austerlitz aan dat zij de hoofdact is van de zevende editie van Symphonica in Rosso. Doe Maar treedt op met het 40-koppige symfonische orkest van Guido’s Orchestra en zal tijdens de Symphonica concerten voor het eerst al hun nummers spelen.

Bekijk hier de beelden van het aankondigingsconcert.
Tijdens Symphonica in Rosso wordt ieder jaar een topartiest in de spotlights gezet. In een prachtig decor en onder de professionele begeleiding van Guido’s Orchestra wordt iedere Symphonica weer een uniek evenement. Dit jaar kan het publiek een groot muzikaal feest verwachten met Doe Maar en verrassende gasten.

Begin jaren tachtig ontketende de Nederlandstalige band Doe Maar een ware rage in Nederland, die was te vergelijken met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. Doe Maar scoorde grote hits met Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, 1 Nacht Alleen, Pa en maakte heftige reacties los in Nederland met liedjes als Nederwiet, Je Loopt Je Lul Achterna en Heroïne (Godverdomme). Ook kleurde Nederland fosforgroen en zuurstokroze. Alle albums werden platina en er werd een gigantische hoeveelheid merchandise verkocht.

In 2000 kwam de band na 15 jaar afwezigheid weer bijeen voor 2 reünieconcerten. Dat werden er uiteindelijk 16 in Ahoy Rotterdam. In juli 2008 speelde de band nog twee keer in een uitverkochte Kuip in Rotterdam en dit jaar waren zij de verrassende gastartiest bij Guus Meeuwis tijdens zijn Groots met een Zachte G concerten in het Philips Stadion.
Voor Symphonica in Rosso zullen alle liedjes speciaal gearrangeerd worden.

SYMPHONICA IN ROSSO
Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De eerste zes edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 850.000 bezoekers verdeeld over 27 uitverkochte GelreDome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is. Symphonica in Rosso is een naar wereldwijde maatstaven gigantische productie. Zo werken meer dan 600 mensen mee aan de spectaculaire show.

SYMPHONICA IN ROSSO 2012
DOE MAAR
Woensdag 17 oktober 2012
Vrijdag 19 oktober 2012 EXTRA CONCERT

GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop via: http://www.ticketmaster.nl/artist/symphonica-in-rosso-tickets/664403?tm_link=tm_b_10001_1&language=nl&l=NL&minorCat=Symphonica+in+Rosso. Meer nieuws over het evenement is te vinden op www.symphonicainrosso.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek