Oa Simple Minds en Heather Nova bevestigd in de Paradiso

Ticketmaster

Speciaal concert: de Simple Minds spelen alleen nummers van hun eerste vijf albums. Tijdens deze “5X5” tournee spelen de Simple Minds vijf nummers van elke van hun eerste vijf albums: ‘Life In a Day’, ‘Real to Real Cacophony’, ‘Empires and Dance’, ‘Sons’, ‘Fascination/Sister Feelings Call’ en ‘New Gold Dream (81, 82, 83, 84)’ uit de jaren 1979-1982. Op 13 februari brengt EMI een boxset uit met deze vijf albums, samen met onuitgebracht materiaal (B-kantjes en live-opnamen).
Concert op 18 februari 2012, kaartverkoop vanaf 25 november. Meer info.

En Paradiso heeft nog een andere grote naam bevestigd: Heather Nova! Concert zal plaatsvinden op 2 april 2012 en de voorverkoop voor dit optreden begint a.s. zaterdag 26 november. Meer info

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek