Waylon in Podium Duyker, Hoofddorp en Waerdse Tempel, Heerhugowaard en 013, Tilburg

Ticketmaster

Waylon clubtour:

  • Op 26 november 2011 in Podium Duyker te Hoofddorp
  • Op 2 december 2011 in 013, Tilburg
  • Op 17 december 2011 in Waerdse Tempel, Heerhugowaard

Kaartverkoop loopt via het officiële verkooppunt, Eventim.

Na zijn succesvolle debuutalbum en (inter-)nationale tournees, komt in de zomer van 2011 het nieuwe album ‘After all’ uit, met als voorloper de nieuwe singlerelease ‘The Escapist’. En daar hoort natuurlijk ook weer een gloednieuwe clubshow bij!
Dat hij met zijn warme mix van rock, soul en blues groot ging worden en menig vrouwenhart in vuur en vlam zet, was al duidelijk toen hij werd getekend door het legendarische Motown-label. Waylon is gezegend met een podiumuitstraling die minstens even groot is als zijn talent en een stem, die alle rock en soul van de jaren zestig en zeventig in zich verenigt.

Kaarten koop je via Eventim

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek