Concert Michael Buble op 26 april 2012 in Ahoy, Rotterdam. Kaarten vrijdag

Ticketmaster

Donderdag 26 april 2012 geeft Michael Bublé een concert in Ahoy, Rotterdam. Het concert maakt onderdeel uit van zijn succesvolle “Crazy Love Tour”. De kaartverkoop voor het concert van Michael Bublé start aanstaande vrijdag 2 december om 10.00 uur via LiveNation.

Michael Bublé weet in korte tijd zijn naam wereldwijd te vestigen met zijn gelijknamige debuutalbum. In Nederland breekt hij door met het album ‘It’s Time’ en zijn Grammy Award winnende ‘Call me Irresponsible’ met de hits ‘Everything’ en ‘Lost’. Dit laatste album kwam direct op de nummer één positie binnen en werd bekroond met platina. In 2009 volgt het succesalbum ‘Crazy Love’ dat wereldwijd meer dan zeven miljoen keer werd verkocht. In Nederland zijn er meer dan 100.000 stuks over de toonbank gegaan.
De 36-jarige Canadese zanger raakte op jonge leeftijd al geïnspireerd door de muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothers, Ella Fitzgerald en Nat ‘King’ Cole. Onlangs heeft Bublé zijn nieuwe album ‘Christmas’ uitgebracht. Een ‘kerst’verse plaat met 15 kerstklassiekers waaronder een duet met landgenote Shania Twain. Bublé’s laatste bezoek aan Nederland was in 2010 voor een uitverkocht Gelredome in Arnhem. Op 9 december zal hij ook een gastoptreden geven bij The Voice of Holland.

Sky Radio 101 FM presents
MICHAEL BUBLÉ – Crazy Love Tour
+ special guest Naturally 7
Donderdag 26 april 2012
Ahoy – Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop voor het concert van Michael Bublé start aanstaande vrijdag 2 december om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/event/270399/michael-buble-crazy-love-tour-tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek