Derde concert Symphonica in Rosso met Doe Maar 20 oktober, GelreDome, Arnhem

Ticketmaster

“Ik heb trouwens heel goed nieuws, vanmorgen om 9.00 uur, dat is dus nu, start de kaartverkoop voor het derde concert, op 20 oktober”. Zo maakte Henny Vrienten zojuist in een interview met Giel Beelen bekend dat Doe Maar een extra Symphonica in Rosso concert geeft. De band stond al op 17 en 19 oktober in het GelreDome, daar komt dus een wegens groot succes een extra concert op zaterdag 20 oktober bij. Kaartverkoop via TicketMaster.

Doe Maar is in 2012 de hoofdact is van de zevende editie van Symphonica in Rosso. De band treedt dan op met het 40-koppige symfonische orkest van Guido’s Orchestra. Begin jaren tachtig ontketende de Nederlandstalige band een ware rage in Nederland, die was te vergelijken met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. Doe Maar scoorde grote hits met Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, 1 Nacht Alleen, Pa en maakte heftige reacties los in Nederland met liedjes als Nederwiet, Je Loopt Je Lul Achterna en Heroïne (Godverdomme). Ook kleurde Nederland fosforgroen en zuurstokroze. Alle albums werden platina en er werd een gigantische hoeveelheid merchandise verkocht.

SYMPHONICA IN ROSSO
Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De eerste zes edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 850.000 bezoekers verdeeld over 27 uitverkochte GelreDome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is. Symphonica in Rosso is een naar wereldwijde maatstaven gigantische productie. Zo werken meer dan 600 mensen mee aan de spectaculaire show..

SYMPHONICA IN ROSSO 2012
DOE MAAR
Woensdag 17 en vrijdag 19 oktober 2012
Zaterdag 20 oktober 2012 EXTRA CONCERT

GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop via: http://www.ticketmaster.nl/artist/symphonica-in-rosso-tickets/664403?tm_link=tm_b_10001_1&language=nl&l=NL&minorCat=Symphonica+in+Rosso+Doe+Maar

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek