Don Diablo’s Bal Masque op kerstavond 24 december in Paard van Troje, Den Haag

Ticketmaster

Het klinkt misschien nog ver weg maar voor je het weet staat de kerst weer voor de deur. Dit betekent drie dagen vol verplichtingen. Niemand minder dan de internationaal bekende artiest Don Diablo heeft het ultieme recept om deze zware dagen mee door te komen: Bal Masqué. Een uniek feest waarvan de eerste editie in Den Haag plaatsvindt. Don Diablo heeft voor deze gemaskeerde avond het Haagse Paard van Troje uitgekozen om een knallend feest te geven. Dit spektakel vindt plaats op 24 december 2011 oftewel kerstavond, vanaf 23.00 uur. Speciale Don Diablo maskers zijn gratis af te halen in de winkels van Den Haag en omgeving. Kaarten via het officiële verkooppunt Eventim.

Don Diablo, de creatieve duizendpoot en ladykiller, is tegenwoordig nog maar weinig in Nederland te vinden. Voor kerstavond maakt hij graag tijd vrij maken en brengt hij internationale allure naar Nederlandse bodem.

De nieuwe hitclip “Mezelluf” van Don Diablo is vast niet onopgemerkt voorbij gegaan. In deze originele, x-rated clip zijn verschillende vrouwen op een pikante manier te zien met een Don Diablo-masker. Voor degenen die de clip nog niet gezien hebben verklappen we niet teveel, maar spraakmakend is het zeker!

Het thema voor deze kerstavond is, zoals de naam van het feest al aan geeft, een gemaskerd bal. Dit is niet een traditioneel bal, maar lekker rauw en alle remmen mogen los! Don Diablo daagt iedereen uit om er deze avond spectaculair en mysterieus uit te zien mét masker. Aan ieder zelf de keus wat voor een masker dit is. Dit kan je eigen masker zijn of een speciaal Don Diablo-masker.

De unieke Don Diablo-maskers uit de Mezelluf-videoclip liggen verspreid in de winkels van Den Haag en omgeving. Als flyers liggen deze op jou te wachten. Haal jouw masker op en be part of the Mezelluf-movement! Natuurlijk kun je ook je eigen masker creëren en als “Jezelluf” komen. Wat voor een masker je kiest is geheel aan jou.

Don Diablo wordt muzikaal vergezeld door DJ Gomes, Riptide en DJ Ziggy Stardust. Daarnaast is Smilez MC aanwezig om zijn MC-skills ter gehore te brengen. Samen zorgen zij ervoor dat dit een onvergetelijke kerstavond wordt!

Voorverkoop via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek