Concert van Patricia Kaas op 27 november in Carré, Amsterdam als onderdeel van haar Kaas chante Piaf tournee

Ticketmaster

Op dinsdag 27 november geeft de Franse zangeres Patricia Kaas een concert in Carré in Amsterdam. Dit concert maakt deel uit van haar “Kaas chante Piaf” tournee.

De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Patricia Kaas is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een van Frankrijks meest succesvolle zangeressen. Sinds haar debuut album “Mademoiselle Chante” in 1988 verkocht Kaas wereldwijd meer dan 16 miljoen platen.

Eind volgend jaar verschijnt haar nieuwe album “Kaas chante Piaf” waarop zij een hommage brengt aan de populairste zangeres die Frankrijk ooit gekend heeft: Edith Piaf. In 2013 is het 50 jaar geleden dat deze legendarische chansonnière, bekend van  “La vie en rose” en “Non, je ne regrette rien”, overleed. Met “Kaas chante Piaf” brengt Kaas een eerbetoon aan “La Môme”.

Tijdens haar tournee geeft Kaas onder meer in februari 2013 een serie concerten in het beroemde Parijse Olympia theater. In het Olympia theater vierde Piaf ook haar triomfen en gaf zij slechts een paar maanden voor haar dood nog een van haar meest gedenkwaardige concerten. De “Kaas chante Piaf” tour start eind 2012 met een serie concerten een aantal Europese steden waaronder Amsterdam op 27 november. Patricia Kaas trad voor het laatst in Nederland op in 2009.

PATRICIA KAAS
Kaas chante Piaf

Dinsdag 27 november 2012
Koninklijk Theater Carré – Amsterdam
Entree: €60,-, €63,-, €69,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Voorverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek