Roxette is terug! Concert op 29 juni 2012 in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Op vrijdag 29 juni 2012 geeft Roxette een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start a.s. vrijdag 9 december om 10.00 uur via LiveNation.

Het Zweedse duo Marie Fredriksson en Per Gessle zijn de bekendste gezichten van het sinds eind jaren tachtig actieve Roxette. De band, die in het jaar dat de Berlijnse Muur viel een absolute wereldhit scoorde met The Look en daarna nog talloze keren van zich liet horen, blijkt uit het juiste muzikale hout gesneden te zijn.

Iedereen kent de Top 40-hits als Listen To Your Heart, Joyride, Sleeping In My Car, It Must Have Been Love en How Do You Do. Na een stilte van 10 jaar bracht de band afgelopen jaar het album Charm School uit. Roxette stond afgelopen zomer nog op de mainstage op Bospop in Weert, waar de hitmachine uit de jaren tachtig en negentig liet blijken nog steeds springlevend te zijn.

ROXETTE
LIVE 2012 

Vrijdag 29 juni 2012
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop start a.s. vrijdag 9 december om 10.00 uur via http://www.livenation.nl/event/272350/roxette-live-2012-tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek