De Toppers in concert 2012 op 19 mei in de Amsterdam ArenA – speciale voorverkoop

Ticketmaster

Toppers in Concert is al zeven jaar het grootste en meest succesvolle muziekevenement van ons land. Ook dit jaar waren het weer drie onvergetelijke avonden in de Amsterdam ArenA. Uitverkocht tot op de laatste plaats en een ieder volledig uitgedost in het thema `The Royal Party for Kings & Queens’. Ruim 200.000 mensen vierden dit jaar het grootste `Meezingfeest van het Jaar’. De saamhorigheid was de hele avond voelbaar en de uitzinnige reacties zorgde er voor dat editie 2011 toch weer voelde als de beste editie ooit. Maarliefst 22 keer wisten de Toppers de Amsterdam ArenA inmiddels te vullen en ook in 2012 blazen zij het dak er weer af!

Voor het achtste jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Dé avond uit van het jaar en een traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten. Vol trots delen wij je mede dat niemand minder dan PAUL DE LEEUW en `de beste zangeres van Nederland’ GLENNIS GRACE tijdens Toppers in Concert 2012 zullen schitteren als `GUEST STARS’. Naast nog een aantal verrassende gastoptredens zien we deze `Guest Stars’ gedurende het concert meerdere keren terug!

Op ZATERDAG 19 MEI 2012, de achtste editie van het feest van verbroedering. Het allergrootste en gezelligste ` Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor 2012 is `THE LOVE BOAT EDITION’ en het kledingadvies Glitter Marine White & Blue. Maandag 12 december start de landelijke kaartverkoop maar voor jou als vaste bezoeker, vindt er een speciale fanvoorverkoop plaats. Op ZATERDAG 10 & ZONDAG 11 DECEMBER vanaf 09.00 uur word jij in de gelegenheid gesteld als eerste toegangskaarten te reserveren via de website.

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en de `Guest Stars’ Paul de Leeuw en Glennis Grace zorgen voor het meest extravagante en `over de top’ showspektakel ooit. DIT MAG JE NIET MISSEN!!!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek