Openlucht concert Coldplay op 6 september op Malieveld, Den Haag

Ticketmaster

Vandaag heeft Coldplay bekendgemaakt dat ze volgend jaar opnieuw naar Nederland komt. Op donderdag 6 september geeft de succesvolle Britse band een openlucht concert op het Malieveld in Den Haag als onderdeel van hun wereld tournee. Het Malieveld is een centraal gelegen locatie in het centrum van Den Haag, op loopafstand van Centraal Station. De kaartverkoop voor het concert begint vrijdag 16 december om 10.00 uur via LiveNation.

Dit najaar verscheen het nieuwe album “Mylo Xyloto”. Dit album -spreek uit: my-low-zy-letoe- is het vijfde album, opvolger van “Viva La Vida”. Het album is geproduceerd door Markus Dravs, Daniel Green en Rik Simpson met de hulp van Brian Eno en bevat naast de singles “Every Teardrup Is A Waterfall”  en “Paradise” ook een duet met Rihanna. Het album kwam meteen op nummer 1 binnen in de Nederlandse Album Top 100 en bereikte diezelfde dag ook gelijk de gouden status. Vrij snel daarna volgde ook de platina status. Volgende week zaterdag geeft de band een concert in Ahoy, dat in een mum van tijd was uitverkocht.

3FM presents

COLDPLAY
+ supports

Donderdag 6 september 2012
Malieveld – Den Haag
Deur open: 15.00 uur
Aanvang: 17.30 uur

Kaartverkoop start vrijdag 16 december om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/event/273321/coldplay-2012-tickets.
Van maandag 12 december 10.00 uur t/m vrijdag 16 december 9.00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale American Express presale op www.americanexpress.nl/livenation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek